Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.211.31.134 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Dick Dick uit Zutphen schreef op januari 31, 2024 om 23:45
Vanwege twijfel over de kwaliteit van het platte dak van onze garage hebben wij Nick er naar laten kijken. Na een grondige inspectie stelde hij vast dat er bij de afvoer herstel van het dak noodzakelijk was. De rest van het dak was nog in goede conditie. Kortom een eerlijk advies. Hij heeft de klus de volgende dag uitgevoerd. Top.
Gerard Gerard uit Zutphen schreef op januari 17, 2022 om 23:45
Nick heeft voor mij een nieuw expansievat gemonteerd en daar ben ik zeer over te spreken. Waar verschillende installateurs in deze drukke tijden geen mogelijkheden zagen, stond Nick binnen een uur bij mij op de stoep. Een vriendelijke, leuke man die snel en vakkundig de klus klaarde voor een scherpe prijs. Als ik weer iets heb dan weet ik hem te vinden! Nog bedankt, Nick.
Ger Ger uit Zutphen schreef op januari 6, 2020 om 23:45
Ik heb Nick gebeld, omdat hij me was aanbevolen door een buurman. Ik had lekkage op de zolderruimte, hij ging direct bij inspectie direct het dak op, wist in eerste instantie niet waar de lekkage vandaan kwam en wilde een nieuwe afspraak maken voor een ruimer onderzoek. Tot hij ineens een ingeving kreeg wat de oorzaak wel eens zou kunnen zijn; hij heeft een vervormde afwatergoot (reden onbekend, moet er al jaren hebben gezeten) min of meer recht gebogen en dit kostte ons niks! En na bijna een jaar is het nog steeds lekvrij! Top gedaan, en op een zeer prettige manier opgepakt. En daarom mag hij nu een lekkage op het platte garagedak repareren.
Robbert de Wilde Robbert de Wilde uit Zutphen schreef op oktober 10, 2017 om 23:45
Nick Böhmer is een vakman die eerlijk advies geeft en goed luisterd naar je wensen. Een gouden combinatie. Hij heeft bij ons meerdere klusjes gedaan omtrent water leidingen. Hij denkt goed mee en geeft vervolgens eerlijk advies. Ook als hij er minder mee gaat verdienen. Ook neemt hij goed de tijd om uit te leggen wat hij gaat doen en wat hij gedaan heeft. Geen gehaast als het klaar is. Hij staat bovenaan op mijn lijst als er weer wat moet gebeuren in ons huis waar ik minder verstand van heb. Bedankt voor je fantastische werk kerel!
Patrick Patrick uit Voorst schreef op december 5, 2016 om 23:45
Nick heeft voor ons een vaatwasser aansluiting gemaakt. hij is een harde werker, werkt heel netjes en vakkundig. Bedankt voor het maken ,het meedenken en het op de plek zetten van de vaatwasser.
Hielke Hielke uit Zutphen schreef op augustus 29, 2016 om 23:45
Nick heeft onze badkamer compleet vernieuwd, sanitair, tegelwerk en installatiewerk. Nick is echt een vakman die zijn vak verstaat, en ook van alle markten thuis is. Hij denkt goed met de klant mee en komt ook met goed advies en ideeen. Kortom we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Bedankt Nick!!
Elle Elle uit Wijchen schreef op augustus 27, 2016 om 23:45
Wij zijn onlangs verhuisd en Nick heeft onze badkamer volledig vernieuwd, alles is naar onze wens en hij heeft echt vakwerk geleverd! Het tegelwerk heeft hij super strak gezet. En alles perfect gemonteerd! Wij zijn super tevreden en van ons mag hij zo weer komen!!
Jos Jos uit Zutphen schreef op augustus 21, 2016 om 23:45
Kort geleden heeft Nick van Bohmer-Kluswerk bij ons een nieuw toilet gemaakt, en deze is naar volle tevredenheid gemaakt. Hij werkt snel en vakkundig, en overlegd regelmatig hoe wij het wilden hebben. Eindelijk onze staande pot weg en een mooi hangend toilet met inbouwreservoir, én strak betegeld 🙂 Kwaliteits- werk, top Nick!